Heel belangrijk om te weten dat dit GEEN webshop is waar allerlei speciale regels voor gelden.

Als u klikt op ALGEMENE INFORMATIE kunt u dmv het invullen van uw gegevens aangeven dat u belangstelling hebt voor en bepaald kunstwerk.

Het is dan ook een soort ‘claim’ dat u de eerste bent die in aanmerking komt voor een eventuele aankoop.

Omdat het heel belangrijk is om het favoriete kunstwerk te bekijken, is het het beste dat u naar mijn atelier komt om een definitieve keuze te maken. Zeker bij een kunstwerk achter glas is het van belang om te kijken of de reflectie storend voor u is. Mocht dat zo zijn, is er een alternatief. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Dus al met al is het belangrijk dat we een aantal zaken goed doornemen.

Wanneer u zeker weet dat u een bepaald kunstwerk wilt kopen en u woont te ver om even naar Woubrugge te rijden, wil ik het kunstwerk naar u opsturen. Gezien de grootte en de kwetsbaarheid moet eea goed ingepakt worden. Gelukkig is er speciaal verpakkingsmateriaal waarmee het risico op schade nul is. (Zie museumpak.com) Daar zijn uiteraard kosten aan verbonden en het is voor eigen risico.

Verder is het belangrijk hoe we de aankoop financieel afhandelen.

Dus al met al een aantal belangrijke vragen en daarom wil en kan ik geen webwinkel zijn. Wanneer u onderstaand formulier invult, neem ik direct contact met u op om te bespreken op welke manier u zo snel mogelijk van uw aankoop kunt genieten.